-->

Grand Hotel Chateau Frontenac live webcam Quebec

Conceput si construit ca o fortareata, orasul Quebec, renumit pentru stilul architectural este una dintre destinațiile de top pentru turiștii din întreaga lume, printre numeroasele atracții numarandu-se Centrul Vechi cu Cetatea Quebec, faimosul Castel Frontenac, Piața Place d’Armes, Citadela, Bazilica Notre-Dame, promenada Rue du Petit Champlain, Hotel du Parlement du Quebec și Muzeul Civilizațiilor.




Grand Hotel Chateau Frontenac, cel mai fotografiat hotel din lume, se afla situat pe un promomtoriu inalt cu vedere spre raul Saint Lawrence, fiind in prezent in proprietatea lantului hotelier Fairmont. Castelul Frontenac, simbol al orasului Quebec, este locul unde s-a tinut Conferinta de la Quebec din anul 1943, la care Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt, și regele Mackenzie au discutat strategia celui de-al Doilea Razboi Mondial.



Chateau Frontenac, inclus in prezent in Patrimoniul Mondial al UNESCO, a fost inaugurat in anul 1893 si a fost numit dupa Louis Buade de Frontenac, guvernator al coloniei Noua Franta, coridoarele sale au lungimi de peste 4 km iar numarul ferestreleor depaseste cifra 2.000.

Webcam Live Quebec - Canada

camere web online cu vedere la Place d'Youville (piata care pe timpul iernii se transforma intr-un urias patinoar) si Portul Quebec cu Castelul Frontenac in fundal/


daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *