Litoral

Litoralul romanesc al Marii Negre reprezinta una dintre zonele turistice cele mai importante ale Romaniei. Statiuni: Navodari, Mamaia, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Techirghiol, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, Limanu.

Constanta - pe linga plaja si soarele litoralului, se pune la dispozitia turistilor cu numeroase alte obiective si posibilitati de distractie : Gravity Park , Acvariul , Delfinariul, Observatorul Astronomic si Statia Solara, Planetariul , Portul turistic Tomis , Faleza Cazino, Lacul si parcul Tabacarie etc.

Harta turistica Constanta

Constanta live web cam Piata Ovidiu - Plaja Modern si Portul Tomis
clic pe imagini pentru video liveMamaia - situata la 3 km nord de Constanta, statiunea Mamaia este dezvoltata pe o fasie de nisip scaldata la rasarit de valurile Marii Negre, iar la apus de apa dulce a lacului Siutghiol. Plaja foarte lunga, cu o latime de până la 250 m este acoperită cu un nisip foarte fin.

Harta turistica Mamaia

Webcam Live Mamaia
plaja si promenada Hotel FloraEforie Nord - a doua statiune ca marime de pe litoralul Marii Negre se afla situata la 14 km sud de Constanta pe fasia litorala dintre lacul Techirghiol si Marea Neagra. Eforie Sud - situata la 18 km sud de Constanta, riviera maritima coboara in trepte succesive spre plaja, lunga de aproximativ 2 km.

Harta turistica Eforie Nord

Webcam Live Eforie Nord
vedere panoramica plaja statiunii Eforie NordCostinesti - supranumita statiunea tineretului se afla situata la 28 km sud de Constanta. Plaja intinsa, cu nisip fin, este orientata spre sud, si expusa la soare in tot cursul zilei. In partea de nord a plajei din Costinesti se află epava Evangelia, fost vas grecesc esuat în anii 1960.

Harta turistica Costinesti

Costinesti live web cam
vedere panoramica plaja statiunii CostinestiNeptun - Olimp situate pe pragul de nisip dintre Marea Neagra si padurea Comorova, la 35 km de Constanta si 8 km de Mangalia. Hotelul Doina din Neptun detine o moderna baza de tratament balnear. Olimp este situata in prelungirea statiunii Neptun spre Nord.

Harta turistica Neptun - Olimp

Neptun - Olimp live web cam
plaja Vila 8 - plaja statiunii OlimpJupiter - Cap Aurora - Venus - statiuni climaterice estivale, situate intre padurea Comorova si tarmul marii, la 40 km de Constanta si la 4 km de Mangalia. Plaja statiunii Jupiter se intinde pe o distanta de 1 km intr-un golf pitoresc. Cap Aurora atrage turistii cu frumusetea peisajului si a hotelurilor sale.

Harta turistica Venus - Jupiter

RCS RDS live webcam Jupiter
vedere panoramica plaja statiunii JupiterSaturn - Mangalia situate la 42 km de Constanta beneficiaza de cca 25 de zile insorite pe luna. Apa marii are, in timpul verii, o temperatura medie de 20-25C . Baza de tratament din statiunea Mangalia include sectii de recuperare medicala, instalatii pentru bai calde cu apa sulfuroasa si cu apa de mare, namoloterapie, kineoterapie, hidroterapie, sauna, sali pentru gimnastica medicala, cabinete de geriatrie (tratamente cu Gerovital).

Harta turistica Saturn - MangaliaVama Veche - micuta localitate situata la cativa km sud de 2 Mai, devenind in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, si a preturilor reduse la cazare si masa.

Harta turistica Vama Veche

Vama Veche live web cam
camera web online amplasata la Hotel Bazartsursa harti litoral - inforiviera.ro, camere web sustinute de RCS-RDS, Jurnalul National si Mobotix