Toplita

Judetul Harghita detine numeroase partii dedicate iubitorilor sporturilor de iarna, cele mai importante fiind la Borsec, Praid, Baile Homorod, Baile Harghita, Baile Tusnad, Toplita, Madarasi si Ciumani

Partiile Bradul (partie usoara) si Magherus (partie medie) din Toplita cu lungimi de 1.200 m respectiv 460 m , detin instalatii teleschi si nocturna, partia Magherus avand si instalatie pentru zapada artificiala.

Toplita Live Webcam
Partia Bradul


Partia Tusnad din statiunea Baile Tusnad are lungimea de 500 m, grad de dificultate usor, si este dotata cu instalatii teleschi, nocturna si tunuri pentru zapada artificiala.

Partiile de schi: Prichindel - partie usoara cu 814 m lungime, Speranta - partie medie cu 680 m lungime si Raza Soarelui - partie grea cu 730 m lungime, din Borsec, detin instalatie teleschi, tunuri pentru zapada artificiala si nocturna pe partia Speranta.

Webcam Live Borsec - Baile Tusnad
camera web cu vedere la partia SperantaPraid detine trei partii omologate: Partia Bogdan - 800 m, instalatie teleschi si tunuri pentru zapada artificiala, Partia Bujdoso - 600 m lungime, teleschi, nocturna si tunuri pentru zapada artificiala si Partia Havas - 1.200 m, instalatii pentru teleschi si zapada artificiala.

Partia Lobogo din Baile Homorod are o lungime de 400 m, teleschi, instalatii pentru nocturna si zapada artificiala.

Partiile de schi Ciumani 1 si Ciumani 2, cu lungimi de 2.500 m respectiv 600 m, detin instalatie teleschi si tunuri pentru zapada artificiala. Partia Veresvirag cu o lungime de 980 m detine instalatie teleschi si tunuri pentru zapada artificiala.

Webcam Live Praid - Ciumani
camere web cu vedere la partiile Bogdan - VeresviragStatiunea Baile Harghita detine 5 partii de schi: Csipike (400 m, partie medie, nocturna), Miklos (1.000 m, partie grea, nocturna), Kossuth (630 m, partie grea, tunuri pentru zapada artificiala ) Kossuth II (1.000 m, partie medie) si Kossuth III ( 1.000 m, partie usoara), toate partiile beneficiaza de instalatie teleschi.

Partia Piricske de la Pensiunea Mountain Rest de langa Miecurea Ciuc, are o lungime de 270 metri cu o latime de aproximativ 40 metri, altitudinea de plecare fiind la 950 metri. Partia este deservita de o instalatie teleschi si dispune de instalatii pentru nocturna si zapada artificiala.

Statiunea Madarasi situata pe masivul Harghita Madaras detine patru partii de ski: Sugau (Sugo), Mihai, Zarug si Varghis, dintre ele, primele doua dispun de instalatii de transport pe cablu.


Webcam Live Harghita Bai - Madarasi
Partia Csipike - Partia Sugo